O spletni strani

Lepo pozdravljeni na spletnem mestu Vortex.si!

O spletni straniKer sta registracija domene in zakup spletnega gostovanja vse bolj zastopani spletni storitvi, smo se odločili, da postavimo spletno stran, kjer ju bomo obiskovalcem pobližje predstavili.

Večina posameznikov in podjetij, ki se na spletu še niso predstavili s svojo spletno stranjo, namreč ne ve, kaj točno je domena in kaj predstavlja gostovanje spletne strani. Pogosto se pojma kar enačita, čeprav gre za dve popolnoma različni stvari.

Tudi SSL certifikati postajajo iz leta v leto pomembnejši, čemur v največji meri botruje dejstvo, da se na spletu pojavlja vse več spletnih trgovin. Te morajo biti postavljene na varnih povezavah, do katerih lastniki spletišč pridejo z namestitvijo SSL certifikata. Prav tako pa SSL certifikati priporočljivi tudi za preprosta spletišča, saj jih pri razvrščanju iskalnih rezultatov upošteva spletni iskalnik Google.

Poleg treh osnovnih strani, na katerih so podrobno predstavljeni domene, gostovanje in SSL certifikati, vas vabimo tudi k prebiranju bloga, kjer boste našli še celo vrsto zanimivosti in koristnih napotkov.

Če pa bi z nami radi prišli v kontakt, nas morda vprašali o nasvetu glede izbire ponudnika gostovanja, izpolnite kontaktni obrazec in nam pošljite sporočilo.